сряда януари 23, 2019
2483-Square
Move mouse over image or click to enlarge

2483-Square

Starting at: 8.50лева

Сваровски за мебели
Кристалите Сваровски за студено лепене Flat Backs No Hotfix,Модел 2483-Foiled, се използват се в текстилната индустрия, при производството на модни облекла, аксесоари,апликации върху чанти, обувки, телефони, визитници и много други изделия.
Могат да се залепват върху стъкло, метал, MDF, керамика, кожа, мрамор, гранит и други твърди повърхности. ?зползват се в изработката на мебели, оборудване за бани, кухни и различни мебели.

Ние предлагаме цялата гама кристали Swarovski, CRYSTALLIZED - Swarovski Elements и гарантираме: Постоянна складова наличност от размери и цветове на най-търсените и използвани модели. Възможност за експресна поръчка и доставка на липсващи в момента видове, модели, размери и цветове. Кристалите NO HOTFIX FLATBACKS имат гладка и равна повърхност на гърба, който е покрит със специално платинено фолио, което допълнитело увеличава блясъка.Лепят се на различни текстилни материи, естествена кожа, метали, дърво, скъкло, керамика, фаянс, MDF и много други материали.
Swarovski Elements mod. 2483-NHF-Foiled,Размер 25х25мм, фабрична опаковка 32броя. От падащите менюта можете да направите своя избор по цвят и количества.
Базова цена за 1/един/брой за мостра е 8.50лв. Няма разлика в цената при различните цветове.

Add to Cart:

  • Модел: 2483 Flat Back NHF-F
  • 500 Брой в наличност
  • Произведено от: SWAROVSKI AG, AUSTRIA

Моля изберете:

Swarovski цвят:Фиксиране:
Размер:
Брой: