петък март 22, 2019
Crystaline Кристал-ss16-ss20
Move mouse over image or click to enlarge

Crystaline Кристал-ss16-ss20

Starting at: 35.00лева

Размер от SS16, SS20. Всички кристали за топло лепене могат да се използват и за студено лепене, Но кристалите за студено НЕ могат да се използват за топло лепене.Вие получавате и двете опции, а заплащате само една. Последното поколение от 2009/2010г Корейски DMC Hotfix /CRYSTALINE/кристали имат много силно термо лепило, подходящо за всякакъв вид текстил и е по-добро от всички китайски кристали за топло лепене. Вие сами можете да направите разлика в качеството на на предлаганите от нас и китайски такива които ди има всички никлерии.
Разликата се установява много лесно дори и от хора които нямат опит с различните видове кристали.
Предлаганите от нас корейски КРИСТАЛИНЕ / CRYSTALINE/ DMC са с високо качество и са с точни размери според каталога. Диаметърът напълно съответства на стандартизираните каталожни размери.Корейските кристали DMC са много по-добри от китайските камъни като цвят, изработка и лепило.Новото лепило Textilа ™ реагира отлично на температура над 130 градуса и попива изключително лесно в различните видове текстил и поради тази причина, кристалите се залепват изключително здраво за плата.Направените тестове доказват здравото залепване и запазване целоста на апликацията дори и след изпиране.
За любителите на лепенето с лепило можем да предоставим и кристали без лепило. Единствената разлика между кристалите за топло и студено лепене е че купувайки Korean DMC HOT FIX , Вие получавате и двете опции, а заплащате само едната.

CRYSTALINE DMC модел D28 е аналог на Swarovski ХОТ ФИКС, Модел 2028 и също има метално фолио на гърба за повече блясък. Фабричните опаковки на DMC Корея по бройки са както следва: От SS8 до SS20 са в пакети по 1440броя. SS 30 и SS34 са по 288броя в пакет.
От менюто под снимката можете да направите своя избор по предпочитани от Вас цветове и количество. Полезни линкове:
KOREAN DMC COLORS
KOREAN DMC COLORS IN SLIDE SHOW
KOREAN DMC FREE CATALOG
При проявен интерес от Ва�?а страна, можем да Ви изпратим безплатни мостри за се убедите сами в качеството на цветовете и на лепилото.

Add to Cart:

  • Модел: Crystaline DMC HF Clear Crystal
  • 188 Брой в наличност
  • Произведено от: CRYSTALINE DMC KOREA

Моля изберете:

Crystaline DMC colors:
Фиксиране:
Размер,брой:
Клиенти които закупиха този продукт, закупиха също и...